Política de privacidad y Condiciones

MÈTODES DE PAGAMENT

Targeta de crèdit (VISA/MASTERCARD)

Pagament immediat mitjançant transacció totalment segura i validada per la seva entitat bancària. El client rebrà un correu electrònic de confirmació del pagament de la seva comanda amb el número de transacció realitzada.

Preus

Els preus dels productes de la pàgina web, inclouen l’IVA. Abans de finalitzar la compra, es podrà veure desglossat el preu i l’IVA a l’obrir la meva cistella. Les despeses d’enviament no estan incloses.

Les despeses d’enviament variaran en funció del lloc de lliurament i l’import de la compra. Aquest import serà indicat a la cistella abans de confirmar la comanda per veure el cost d’aquest.

TRANSPORT

 

PENÍNSULA

ILLES BALEARS

PORTUGAL

DE 0-30€

6.50€

12€

7.50€

DE 30-80€

GRATUÏT

9.50€

7.50€

+DE 80€

GRATUÏT

GRATUÏT

GRATUÏT

* Preus sense IVA

* Actualment no fem enviaments a Canarias, Ceuta i Melilla.

Els productes que oferim a la nostra pàgina web es serveixen dins del territori peninsular espanyol, a les Illes Balears i Portugal.

SERVEI DE LLIURAMENT

El plaç de lliurament variara segons la zona d’entrega.

L’empresa de transport efectuarà les entregues  a domicili,  en dies laborables dins de la Península, Illes Balears i  Portugal, en un plaç de 24/48/72h, en horari de matí o tarda.

L’agència de transport ofereix la data d’entrega del producte. Si no s’ajusta a la desitjada, caldrà posar-se d’acord directament amb l’agència, per a concretar-ne un altre.

L’anul·lació de la comanda un cop sol·licitada, i la impossibilitat de concretar una data de lliurament, segons les establertes, les seves despeses d’enviament i retorn de la entrega no realitzada seran assumides per part del client, com si fos una devolució.

En el moment en que el client es troba absent a la direcció detallada en el dia detallat, se li notificara mitjançant avís. Es faran dos intents d’entrega, en cas que el segon no el localitzin, el paquet es quedara retingut 10 dies en destí.

S’estableix un plaç de 10 dies laborables per  a que el client vagi a recollir el paquet retingut a la seu de la oficina transportista. Transcorregut aquest plaç el paquet serà retornat a la delegació remitent, les despeses de devolució, aniran a compte del client.

perquè  el client el vagi a recollir,

El client verificarà el perfecte estat del paquet en el moment en ser entregat. De tal manera,  si arribes defectuós  caldria notificar-ho a la delegació per a procedir al seu reclam.

La mercaderia, es troba coberta per riscos de transport, pèrdua, manipulació… un cop verificat l’estat, el client indicara els defectes a l’albarà del transportista quan es realitzi l’entrega, o en el seu defecte, rebutjar-la si està malmès, i notificar-ho mitjançant correu electrònic a HYPERLINK “mailto:vending@vendingmartinez.cat”vending@vendingmartinez.cat o per telf. 93,803,63,16

En cas de retorn, realitzar-ho amb l’estat exacte en què s’han trobat el producte.

DEVOLUCIONS

Segons l’artícle 101 de la Llei General per la Defensa dels Consumidors i usuaris, el client disposa de 14 díes naturals per comunicar la devolució d’un producte  a Vending Martínez, des del primer dia de la recepció i sense justificació del motiu, sempre i quan el producte no hagi estat desprecintat i no sigui apte per ser retornat.

CANCEL·LACIÓ

Per realitzar la cancel·lació d’una comanda, ho podràs fer, posant-te en contacte mitjançant el correu  HYPERLINK “mailto:vending@vendingmartinez.cat”vending@vendingmartinez.cat HYPERLINK “”, i aquesta no hagi estat enviada.

En cas contrari, haureu de fer la devolució desprès d’haver rebut el paquet.

DETALLS DE LA CANCEL·LACIÓ D’UN PRODUCTE.

Dins del plaç de 14 dies consecutius per retornar el producte, un cop rebut en perfecte estat s’efectuarà el reembors  d’aquest utilitzant el mateix mitjà de pagament

Es responsabilitza del valor, el bon funcionament i de la mateixa naturalesa del producte, per a què el reembors s’efectuï pel mateix valor.