SERVEIS

Els nostres Serveis

Oferim serveis integrals de vending per a tot tipus d’empreses, adaptant el servei a les necessitats concretes de cada centre. Especialitzats en empreses i sectors públics, com ajuntaments, centres esportius, universitats…

EMPRESES I PÚBLIC

Prestació de serveis de màquines vending de cafè en gra i càpsules, màquina de snacks i begudes. Adaptem i orientem el servei donant la millor solució a les necessitats de cada empresa ia l’equip de treball que el formen.

Integrem sistemes de tecnologia adaptats a cada empresa, per facilitar les comoditats dels consumidors.

• MÀQUINA DE CAFÈ
Oferim solucions de vending que es puguin adaptar millor a les necessitats de l’empresa. Un servei de vending amb màquines de cafè a gra o càpsules, que ofereixen un servei sostenible i eficient. Juntament amb el control dels nostres tècnics especialitzats per aconseguir una bona qualitat.
Cafeteres amb múltiples seleccions de begudes i extres, que incorporen nous sistemes tecnològics de pagament.

• MÀQUINA DE SNACKS
Vending Martínez compta amb diverses gammes de màquines de snacks, amb aperitius dolços i salats per consumir en qualsevol moment. Selecció de productes d’entrepans, galetes, snacks variats, fruits secs, saludables, fruita….
Aptes per celíacs, vegans, reduïts en sucres…

• MÀQUINA DE BEGUDES FREDES
Les màquines de begudes fredes ofereixen una àmplia gamma de begudes; Aigua (0.5cl i 1.5 L), Refrescs amb gas, sense gas i sense sucre, begudes energètiques, sucs naturals.