Continuant amb l’èxit de la gamma table-top Colibrí és un distribuïdor automàtic desenvolupat especialment per a locals de dimensions reduïdes, amb una lògica de producte innovadora pel que fa al panorama actual.

Oferint automàticament fins a un màxim d’11 begudes diferents amb 2 preseleccions (sucre i cafè descafeïnat), la Colibrí afavoreix l’increment dels consums a les oficines, ja que permet que l’usuari final pugui gaudir de les diatintes seleccions de manera fàcil i automàtica. Així mateix, gràcies a la seva condició compacta i al seu disseny, es pot col·locar dins de les mateixes oficines, reduint així, fins i tot físicament, la distància entre l’usuari i el distribuïdor.

La Colibrí està proveïda del grup cafè Z 3000. Està en condicions d’oferir un cafè exprés, amb una crema persistent i un cos més gran. Per assegurar l’extracció òptima de les aromes, s’ha treballat de manera que permet que la pastilla de cafè s’humitegi d’una manera més uniforme, creant alhora una acció de contrapressió per aprofitar la pastilla completament.