Trucs per a un perfecte cafè amb gel

Trucs per a un perfecte cafè amb gel

Amb la calor de l’estiu sovint ens ve menys de gust preparar-nos una beguda calenta, però ens costa renunciar al nostre cafè. Així que què millor que poder prendre’ns el nostre deliciós cafè però ben fresquet per a combatre la calor.

Ara bé…. Saps preparar un bon cafè amb gel? No és tan fàcil com sembla, ja que moltes vegades el que aconseguim és aigualir la nostra beguda preferida i perdre la seva essència en posar-li un grapat de gels en un got.

Hi ha algunes tècniques per a aconseguir un deliciós cafè amb gel sense perdre les seves virtuts. Aquí t’aportem algunes i esperem que et siguin de gran ajuda!

Usar un bon cafè espresso: Si tens una bona màquina de cafè a casa posa el programa més curt per a aconseguir un cafè més concentrat, així amb l’aigua que es desprèn del gel no aigualiràs el cafè sinó que aportaràs l’aigua que et faltava.

Usa un got petit: l’ideal és un got estret o de canya per a aconseguir que el gel no es fongui tan ràpid i deixi anar aigua en poc temps. I parlant del temps…

• Beu-te el cafè en menys d’un minut per a impedir que el cafè s’ompli d’aigua i s'”amargui”.

• El gel ha de treure’s del congelador just abans de la mescla, així no es fondrà ni agafarà temperatura. Per això és important que el gel que usis estigui el més sec possible. Tampoc cal usar gels massa grans, és important fins i tot que sigui un gel petit, no fa falta tant de gel per a refredar un cafè i així també evites l’excés d’aigua.

• El sucre ha de barrejar-se primer amb el cafè i una vegada feta la mescla tirar-lo amb el gel. Sembla obvi, però és important per a aconseguir una dolçor ben repartida en el nostre cafè.

Amb aquests tips i un bon cafè de Vending Martinez podràs gaudir d’un aromàtic, deliciós i fresquito cafè amb gel per a aquest calorós estiu.

Comparteix aquesta publicació:

admin