Quin és el millor cafè del món?

Quin és el millor cafè del món?

T’has preguntat mai què és el millor cafè del món?
Cada dia tenim més interès per descobrir què estem consumint i si podria ser millorable. Al món del cafè no serem menys i per aquest motiu dediquem aquesta publicació a parlar.

Considerar un cafè com el millor del món és complicat, especialment perquè depèn del gust personal de cada persona, tot i així, els experts baristes coincideixen que els millors cafès solen complir uns requisits en el seu gra, origen i torrament.

El gra del cafè
Els cafès aràbics són la millor opció per la seva gran quantitat de matisos en sabor i aroma, a més del seu gust exquisit i acidesa. Normalment, aquests cafès es produeixen a Amèrica, Àsia i en algunes zones d’Àfrica.
La mida del gra és un tema també important, com més gran sigui en la recol·lecció, més qualitat tindrà el cafè. Per tant, el gra del millor cafè del món haurà de tenir una mida considerable.

Origen del cafè
Els millors cafès es troben al continent africà ia amèrica. Es destaquen especialment tres països productors de cafè:
– Kenya
– Colòmbia
– Brasil

Kenya produeix un cafè caracteritzat pel seu aroma a cítrics i herbes que porta una alta acidesa i bon cos amb un toc de fruita.

Brasil és el major productor de cafè del món, el seu cafè es caracteritza per tenir menys cos que els anteriors, per la seva gran aroma, sabor intens i matisos dolços. En el seu gust crida l’atenció la seva absència d’acidesa, que es fa més present al regust que et deixa.

A Colòmbia es cultiva en sòl volcànic, amb una gran quantitat de nutrients. Ombra i humitat natural. Més de la meitat de les plantacions de cafè a Colòmbia creixen a l’ombra altres arbres més grans, cosa que garanteix unes condicions òptimes de temperatura i humitat per a la planta del cafè. El cafè colombià es caracteritza per ser suau i amb molts matisos.

Torració del cafè
La torració és fonamental quan parlem del millor cafè del món. Un cafè perfecte ha de tenir més torració sense arribar a cremar-se per aconseguir més cos i color.

Així doncs, la qualitat d’un cafè depèn de molts factors i dels gustos del consumidor, però sempre hi ha d’haver una base de qualitat molt important.

Visita la botiga en línia de Vending Martínez i descobreix una infinitat de varietat de cafès que de ben segur t’agradaran!

Comparteix aquesta publicació:

admin